Vind een payroll specialist in jouw Payrollplaats

✓ Lokale payroll bedrijven
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken

Payrollplaats payroll bedrijven uit uw eigen omgeving

B

H

S

W

Payroll: uw medewerkers door ons verloond

Payroll is er voor iedere organisatie! Je kunt zelf als bedrijf jouw personeel werven en selecteren, maar de risico’s van werkgeverschap én de salarisadministratie uitbesteden. Je combineert lagere kosten, geen risico bij ziekte én flexibiliteit als je jouw medewerkers via payroll verloond. Lees verder op ‘Wat is payroll‘.

Je ontzorgt jezelf door jouw medewerkers voor de verloning aan payroll bedrijven toe te vertrouwen en werkt samen met een payroll professional die goed werkgeverschap en certificering erg belangrijk vindt. Zij hanteren de arbeidsvoorwaarden om aan jouw opdracht te voldoen!

Payrollkaart houdt van lage kosten en snelheid, want wanneer jij een aanvraag doet krijg je diezelfde werkdag nog reactie en kun je jouw medewerkers snel via ons verlonen voor minder payrollkosten dan je verwacht.

Payrollplaats 4 zekerheden voor payroll in jouw plaats

  • Veel flexibiliteit;
  • Snel reacties van meerdere payrollaanbieders;
  • Garantie op het scherpste tarief;

Payroll voor kleine en grote plaatsen

Payrollplaats van jouw medewerkers is ideaal als je gebruik maakt van (tijdelijk) flexibel inzetbaar personeel of als je als MKB-er groeiend bent en geen risico’s van het werkgeverschap voor jouw rekening wilt nemen. Wij helpen jou wanneer jij één medewerker wilt, maar ook als je dertig medewerkers op flexibele basis wilt laten werken. Wij helpen je aan payroll voor jouw medewerkers die enkele uren per week werken, maar ook jouw full-timers.

Payrollplaats bij Payrollkaart